Uğur AlkaparÖzcan farkı
HABERİ PAYLAŞ

Özcan farkı

Özcan Deniz sahnesi diye bir şey var gerçekten. Kış boyunca sahneye çıkan Deniz, programını yazın Alaçatı’ya taşıdı. Geçen haftaki konserinde yine Alaçatı seyircisini coşturdu. Bir tane bile boş masa yoktu. Hem sesi hem sahne hakimiyetiyle gerçekten görülmesi gereken bir isim.

Özcan farkı

O gece kendisini izlemeye gelenler arasında Tümer Metin, Berkay Ateş, Merve Özbey ve eşi Kenan Koçak da vardı. Özcan Deniz İstanbul’da bir açık hava konseri yapsa da gitsek, değil mi?

Özcan farkı

BÜYÜK GÜN CUMA

Bu cuma dev bir konser var. Güneş ve Uzi etkinlikte şarkı düellosu yapacak. Farklı kategorilerde hem sürpriz şarkılar hem de kendi parçalarını seslendirecekler. İzleyenlere unutulmaz bir müzik ve sahne şovu deneyimi yaşatacak olan bu organizasyonun tanıtımı için geçen hafta Karaköy’de bir tanıtım etkinliği düzenlendi. Uzi ve Güneş’in kapışmanın detaylarıyla ilgili bilgi verdiği gece sahne performansıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Haberin Devamı

Özcan farkı

ŞAHANE HAREKET

Sokak hayvanlarıyla ilgili yasanın tartışmaları devam ederken konuya dair sevindirici bir gelişmeyle karşılaştım. Kafe zincirinin, Beyoğlu Belediyesi ile imzaladığı protokol kapsamında belediyenin Halıcıoğlu’ndaki hayvan barınağının yenilenme sürecini üstlenmiş. Hayvanların bakımı ve kısırlaştırılması sürecine maddi destek olacaklar! Ne şahane bir hareket değil mi? Dahası kafe zinciri diğer markalara da çağrıda bulunup milyarlarca ciro yapan şirketleri birer barınağa sponsor olmaya çağırmış. Bakalım kimler bu çağrıya cevap verecek.

Özcan farkı

TUHAF AMA DAHİCE

Dijital platformlarda yüz milyonlarca kez dinlenen şarkılara ve izlenen kliplere sahip Die Antwoord İstanbul’a geliyor. Tuhaf ama dahice bir tarza sahip Güney Afrikalı rap-rave ikilisi 26 Ağustos’ta verecekleri konserde unutulmayacak bir deneyim yaşatacak. Üç yıl süren yoğun bir stüdyo çalışmasından sonra altıncı albümleri ‘Uit de Hemel Gevallen’i de kaydeden grup ‘Renamited’ turnesi kapsamında şehrimizi şereflendirecek

Sıradaki haber yükleniyor...
holder