Uğur AlkaparYalıkavak'ı coşturdu
HABERİ PAYLAŞ

Yalıkavak'ı coşturdu

Bodrum neden boş, mekanlar kan ağlıyor tartışmaları devam ederken, bir yandan da hayat devam ediyor.

Yalıkavakı coşturdu

Gökhan Tepe önceki akşam Yalıkavak’ta sahne aldı. 90’ların ortasından beri dinlediğimiz Gökhan Tepe hâlâ o duru sesini ve sahnedeki enerjisini koruyordu. Kendi şarkılarıyla birlikte 90’ların klasiklerini de seslendiren Tepe mekandaki konukları coşturdu. Kendisini izlemeye gelen Hakan Altun’u da sahneye davet etti. Altun 2 şarkı seslendirdi. Bu arada muhabirimiz Kamil Sümer, Tepe’yi aynı gün botla koyları gezerken görüntüledi. Mekanda yemek de yiyen şarkıcının keyfi yerinde görünüyordu!

Haberin Devamı

Yalıkavakı coşturdu

DELİRECEĞİZ!

Dünyaca ünlü DJ’lerin videolarında son dönemde dikkatinizi çektiyse dev ekranlardaki 3 boyutlu animasyonlar müzikle uyum içinde seyirciyi adeta delirtiyor! İşte o şovları yapan DJ’lerin en önemlilerinden Anyma, İstanbul’a geliyor. Anyma ‘Genesys’ gösterisiyle 28 Eylül Cuma akşamı binlerce elektronik müzik tutkununa unutamayacakları bir gece yaşatacak.

ŞOV ZAMANI!

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda temmuz çok renkli geçiyor. Yapılan organizasyonla müziğin dev isimleri sevenleriyle buluşuyor. Bugün Teoman, yarın Ayta Sözeri sahnede olacak. Ayın 15’inde Teoman, 16-17’sinde Tan (bu iki konserin biletleri tükendi yalnız), 18-19 Temmuz’da Hadise ve ayın 20’sinde Göksel, Harbiye’de konser verecek.

EFES’TE EŞSİZ ANLAR

Bu yaz Efes Antik Tiyatro’nun büyüleyici ortamında, efsane konserler yaşanacak. 14 Temmuz‘da Mert Demir, 16 Temmuz’da Melike Şahin Akustik, 26 Temmuz’da Aşkın Nur Yengi Akustik, 27 Temmuz’da Cem Adrian Senfonik, 28 Temmuz’da Gökhan Türkmen konserlerini izleyebilirsiniz.

Yalıkavakı coşturdu

10. YIL KUTLAMASI

İlki 2014 yılında yapılan ve günümüze kadar Megadeth, HIM, Gojira, Amon Amarth, Kreator, Haggard ve daha birçok yabancı ve yerli grubu ağırlandı. Rock Off, 10. yılını, festivalin ilk senesinde de yer alan İsveçli grup Amon Amarth ile kutluyor. Görkemli viking sahnesi ile karşımıza çıkacak olan Amon Amarth, 29 Temmuz’da Parkorman’da! Pentagram da tam kadro Çağlan Tekil sahnesinde olacak.

Haberin Devamı

 Yalıkavakı coşturdu

İZLANDA’DAN İSTANBUL’A

Ülkemizde de hatırı sayılı bir hayran kitlesine sahip olan İzlandalı rock grubu Kaleo, yoğun istek üzerine 2 yıl aradan sonra yeniden İstanbul’da. İsimlerini Hawai dilinde ‘ses’ anlamına gelen Kaleo’dan alan grup, 24 Temmuz’da Küçükçiftlik Park’ta sahne alacak.

GERİ DÖNDÜ

Uluslararası üne sahip Fransız sanatçı Jain, yeni teklisi ‘Nobody Knows’ ile geri döndü! Jain geçtiğimiz sene global Shazam listesinde ‘Makeba’ parçasıyla 7 hafta üst üste zirvede kalmış, 635 milyondan fazla dinlenmeye ulaşmıştı. Jain, 80’lerin vahşi New York gecelerinden ilham alan “Nobody Knows” ile elektronik, rock ve disko tınılarını bir araya getiriyor

 

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder