GündemGÖLCÜK'TE ELEKTRİK KESİNTİSİ SON DAKİKA: Kocaeli Gebze, Gölcük ve Kartepe elektrikler ne zaman gelecek?

GÖLCÜK'TE ELEKTRİK KESİNTİSİ SON DAKİKA: Kocaeli Gebze, Gölcük ve Kartepe elektrikler ne zaman gelecek?

Paylaş
GÖLCÜK'TE ELEKTRİK KESİNTİSİ SON DAKİKA: Kocaeli Gebze, Gölcük ve Kartepe elektrikler ne zaman gelecek?

Kocaeli'nin Gebze, Gölcük ve Kartepe ilçelerinde 17 Eylül 2024 tarihinde sabah saatlerinden itibaren planlı elektrik kesintileri yaşanıyor. Peki, Kocaeli Gebze, Gölcük ve Kartepe elektrikler ne zaman gelecek?

Gölcük ve Kartepe elektrik kesintisi gündemde. SEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, arıza ve bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri saat 17.00'ye kadar sürecek. Vatandaşlar, elektriklerin ne zaman geleceğini merak ederken, ilçelerde uzun süreli kesintiler yaşanacak. Peki, Kocaeli Gebze, Gölcük ve Kartepe elektrikler ne zaman gelecek?

Haberin Devamı

GÖLCÜK VE KARTEPE ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Kocaeli'nin Gölcük ve Kartepe ilçelerinde, 17 Eylül 2024 tarihinde yaşanan elektrik kesintileri, bakım ve arıza çalışmaları nedeniyle saat 17:00'ye kadar sürecek. Gölcük’te 17 Ağustos Bulvarı, Halidere Atatürk Bulvarı, Sami Erdebil Caddesi, Pazarlidere Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi ve çevre sokaklarda elektrik kesintisi yaşanıyor. Kartepe’de ise Çamlıdere Caddesi, Vatan Caddesi, Umuttepe Caddesi, Şehit Hakan İmamoğlu Caddesi ve çevresinde çalışmalar devam ediyor.

GÖLCÜKTE ELEKTRİK KESİNTİSİ SON DAKİKA: Kocaeli Gebze, Gölcük ve Kartepe elektrikler ne zaman gelecek

KOCAELİ GEBZE ELEKTRİK KESİNTİSİ SON DAKİKA

Kocaeli Gebze'de de elektrik kesintileri geniş çaplı bir alanda gerçekleşiyor. 324., 325., 326., 327. ve 328. Sokaklar, Yeni Bağdat Caddesi, Cengiz Topel Caddesi ve çevresinde kesintiler saat 17:00'ye kadar sürecek. Ayrıca, Gebze 701. ve 702. Sokak civarında da aynı saatlerde elektrik kesintisi yaşanıyor.

Haberin Devamı