İlk pişirişte mucize, ikincide tehlike! Kaşık kaşık şifa dağıtıyor: Kemikleri çelik gibi, bağışıklığı yenilmez yapıyor

İlk pişirişte mucize, ikincide tehlike! Kaşık kaşık şifa dağıtıyor: Kemikleri çelik gibi, bağışıklığı yenilmez yapıyor

18.11.2024
Pekmez, kış aylarında enerji veren, bağışıklığı güçlendiren ve kansızlığa birebir gelen doğanın sunduğu mucizevi bir şifa kaynağı. Ancak dikkat! Yanlış pişirme yöntemleriyle bu sağlıklı besin, faydadan çok zarar getirebilir. Doğru tüketildiğinde kemikleri güçlendirip demir depolarını dolduran pekmez, yanlış ısıya maruz kaldığında tehlikeli hale gelebiliyor. Peki, bu mucizevi lezzeti nasıl tüketmeliyiz?
Kaşık kaşık yiyin, babaannelerimizin yaptığı şifa deposu besin!

Kaşık kaşık yiyin, babaannelerimizin yaptığı şifa deposu besin!

1.04.2024
Vücuda antioksidan yüklemek ve hücreleri serbest radikallere karşı korumak istiyorsanız besinlerin gücünden faydalanabilirsiniz. Öyle bir besin var ki saatlerce kaynatılarak zahmetlice hazırlanıyor. Ancak derman olmadığı dert yok. Kaşık kaşık yenildiğinde tüm hastalıklara derman olan bu besin özellikle kan şekerini dengeleme konusunda çok başarılı.
Kaşık kaşık yiyoruz ama organları çürütüyor: Sağlık deposu sanıyorduk, meğer zehirmiş! O ikili ömrünüzden 10 yıl çalıyor!

Kaşık kaşık yiyoruz ama organları çürütüyor: Sağlık deposu sanıyorduk, meğer zehirmiş! O ikili ömrünüzden 10 yıl çalıyor!

21.02.2024
Sofralarımızdan eksik etmediğimiz bazı lezzetler, sağlıklı sansak da aslında içten içe organlarımızı çürütüyor. Özellikle kahvaltıların vazgeçilmezi olarak bilinen o ikili sayesinde farkında dahi olmadan organlarımız çürüyor, aldığımızı sandığımız bütün vitaminler ise aksi şekilde bünyemize zarar veriyor! İşte kaşık kaşık yediğimiz, yemelere doyamadığımız o ikili ve vücudumuza olan zararları!
Pekmez ve balı böyle tüketenler dikkat: O şekilde yendiklerinde beyaz şekerden daha kanserojen oluyor!

Pekmez ve balı böyle tüketenler dikkat: O şekilde yendiklerinde beyaz şekerden daha kanserojen oluyor!

14.02.2024
Pekmez ve bal, en sevilen ve en sık tüketilen sağlıklı şeker kaynakları olarak biliniyor. Bu besinlerin doğru şekilde tüketilmiyor olması da çeşitli sağlık problemlerini beraberinde getirebiliyor. Uzmanlar özellikle o tüketim şekline dikkat çekiyor. İşte bal ve pekmezi kansere dönüştüren o yöntem ve vücudumuza olan zararları!