Tarhananın Faydaları

Tarhananın Faydaları Haberleri

Son dakika tarhananın faydaları haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tarhananın faydaları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tarhananın faydaları haber sayfamızda...
Uzun ömrün sırrı ondaymış! Bir kere yapınca kış boyu yiyebilirsiniz! Hem lezzetli hem şifalı, tabak tabak içen 100 yaşına kadar yaşıyor

Uzun ömrün sırrı ondaymış! Bir kere yapınca kış boyu yiyebilirsiniz! Hem lezzetli hem şifalı, tabak tabak içen 100 yaşına kadar yaşıyor

16.09.2024
Kışlık tarhana yapmak, geleneksel bir lezzeti korumanın yanı sıra sağlıklı ve besleyici bir gıda hazırlamanın da önemli bir yoludur. Öyle ki uzun bir ömre sahip olmak isteyenler bol bol tüketmeli. Ev yapımı tarhana, bağışıklığı güçlendiren ve soğuk kış günlerinde ısıtan doğal bir çorba sunar, aile sofralarına sağlık ve lezzet katar. Peki, tarhananın faydaları nelerdir? Nasıl yapılır?
Anadolu'nun şifalı otu! Çorbasını yapıp kaşık kaşık için: Bir kere yapınca kış boyu yiyebilirsiniz, vücuda adeta format atıyor

Anadolu'nun şifalı otu! Çorbasını yapıp kaşık kaşık için: Bir kere yapınca kış boyu yiyebilirsiniz, vücuda adeta format atıyor

12.09.2024
Kışlık tarhana yapmak, geleneksel bir lezzeti korumanın yanı sıra sağlıklı ve besleyici bir gıda hazırlamanın da önemli bir yoludur. Ev yapımı tarhana, bağışıklığı güçlendiren ve soğuk kış günlerinde ısıtan doğal bir çorba sunar, aile sofralarına sağlık ve lezzet katar. Peki, tarhananın faydaları nelerdir? Nasıl yapılır?
Bir kere yapınca kış boyu yiyebilirsiniz! Hem lezzetli hem şifalı: Kışlık tarhana nasıl yapılır?

Bir kere yapınca kış boyu yiyebilirsiniz! Hem lezzetli hem şifalı: Kışlık tarhana nasıl yapılır?

22.08.2024
Kışlık tarhana yapmak, geleneksel bir lezzeti korumanın yanı sıra sağlıklı ve besleyici bir gıda hazırlamanın da önemli bir yoludur. Ev yapımı tarhana, bağışıklığı güçlendiren ve soğuk kış günlerinde ısıtan doğal bir çorba sunar, aile sofralarına sağlık ve lezzet katar. Peki, tarhananın faydaları nelerdir? Nasıl yapılır?
Yavuz Sultan Selim'in annesinden istediği lezzet! Yiyen hastane yüzü görmüyor: Bağışıklığı güçlendirip hastalıklara savaş açıyor

Yavuz Sultan Selim'in annesinden istediği lezzet! Yiyen hastane yüzü görmüyor: Bağışıklığı güçlendirip hastalıklara savaş açıyor

12.08.2024
Osmanlı saray mutfağı, ucu bucağı olmayan bir lezzet yelpazesine sahip. Günümüzde de hala uygulanmaya devam eden bu tarifler, Anadolu'nun şifalı yöntemleriyle de harmanlanmış durumda. Yıllardır üretilen bazı besinler, Osmanlı padişahlarının sofrasının süslediği gibi günümüzde de faydalı olmaya devam ediyor. İşte tüm detaylar...
Kahramanmaraş'tan Avrupa'ya kilo kilo satılıyor! Demir eksikliğini ve kansızlığı tarihe gömüyor, kefirden bile güçlü probiyotik kaynağı!

Kahramanmaraş'tan Avrupa'ya kilo kilo satılıyor! Demir eksikliğini ve kansızlığı tarihe gömüyor, kefirden bile güçlü probiyotik kaynağı!

8.07.2024
Kahramanmaraş, yöresel pek çok lezzete ev sahipliği yapıyor. Özellikle köylerinde bin bir zahmetle hazırlanan bir lezzeti var ki Avrupa'ya tonlarcası ihraç ediliyor! Faydasına da tadına da doyum olmayan o besin ülkemizin de göz bebeği olarak biliniyor. İşte mucizesi saymakla bitmeyen Maraş tarhanası ve sağlığımız üzerindeki etkileri...
Türk mutfağının göz bebeği! Değeri altınla parayla ölçülmüyor ama yıllardır yanlış pişiriyormuşuz

Türk mutfağının göz bebeği! Değeri altınla parayla ölçülmüyor ama yıllardır yanlış pişiriyormuşuz

4.10.2023
Tarhana yüksek besin değeri ile tam bir şifa deposu. Kış aylarının vazgeçilmez lezzeti olan tarhana, bağışıklığı güçlendirerek vücudu hastalıklara karşı koruyor. Ancak çoğu kişi tarhanayı yanlış pişiriyor. Pişirirken çok kolay bir şekilde topaklanan tarhananın lezzeti bozulabiliyor. Peki, tarhanayı nasıl pişirmek gerekiyor?
Gribe karşı mercimek ve tarhana!

Gribe karşı mercimek ve tarhana!

25.04.2018
Bağışıklık sisteminin zayıfladığı bu günlerde hastalıklardan korunmak için sağlıklı beslenme çok önemli. Uzmanlar, hastalıklara karşı mercimek, bulgur ve tarhana tüketilmesini öneriyor