Magazin Sen Anlat Karadeniz 6. bölüm ve 7. bölüm fragmanı yayında (ATV son bölüm izle)

Sen Anlat Karadeniz 6. bölüm ve 7. bölüm fragmanı yayında (ATV son bölüm izle)

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 6. bölüm ve 7. bölüm fragmanı yayında (ATV son bölüm izle)

Sen Anlat Karadeniz dün akşam 6. bölümüyle ekranlara geldi. Hemen ardından 7. bölüm fragmanı ön izlemesi yayınlandı. Peki ne oldu Sen Anlat Karadeniz'in son bölümünde? Reytinglerde büyük bir başarı yakalayan Sen Anlat Karadeniz'in son bölümü ve yeni bölüm fragmanı şimdi burada. Nefes Vedat'ın evlenme teklifini reddetti peki şimdi ne olacak?

Bir Karadeniz dizisi olan Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm ve ardından 7. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Son bölümde Nefes Tahir ile birlikte oğlu Yiğit'i Vedat'ın elinden kurtarmaya çalışıyordu. Vedat ise hem Tahir hem de Nefes'ten intikam almak için elinden gelen herşeyi yapıyordu. Çocuğunun Vedat’ın elinde olduğundan habersiz olan Nefes ise gerçekleri öğrendikten sonra büyük panik yaşadı. Vedat Nefes'e son bölümde evlenme teklifinde bulundu. Aksi taktirde çocuğunu bir daha göremeyeceğini söyleyerek tehdit etti. Peki Nefes bu teklife . İşte Sen Anlat Karadeniz son bölüm ve yeni bölüm fragmanından detaylar...



Posta

"Sevdalısın Nefes'e gel yakma ikinizi de..."

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.