Spor Jose Mourinho’nun forvet önceliği netleşti! 15 milyon euro gözden çıkarıldı

Jose Mourinho’nun forvet önceliği netleşti! 15 milyon euro gözden çıkarıldı

Paylaş
Jose Mourinho’nun forvet önceliği netleşti! 15 milyon euro gözden çıkarıldı

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho’nun forvet önceliği Alvaro Morata. İspanya’dan AS gazetesinde yer alan haberde Mourinho’nun Morata’yı Edin Dzeko’nun yerine istediği belirtildi.

Ayrıca İspanyol forvetin eleştirilerden dolayı kendisini baskı altında hissettiği ve yeni bir maceraya atılmaya sıcak baktığı ifade edildi. Sarılacivertlilerin Morata transferi için Atletico Madrid’e 15 milyon euro ödemeye hazır olduğu öğrenildi. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda İspanya Milli Takımı forması giyen Morata, geçtiğimiz sezonda Atletico’yla 22 gol attı.

Haberin Devamı

MOURİNHO VİTES YÜKSELTTİ

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası’nda devam ediyor. Önceki gün kaleciler dahil tüm futbolcularına pas çalıştırması yaptıran teknik direktör Jose Mourinho, dünkü antrenmanda oyuncularından hızlanmasını istedi.

HAYALİME KAVUŞTUM

Fenerbahçe’nin yeni transferi Levent Mercan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Levent, “Fenerbahçe’den teklif gelince sevinçle karşıladım. Hayalimdi, burada olmaktan gurur duyuyorum. Önceden orta sahadada oynadım. Sol bek benim için iyi bir pozisyon. Buraya sol bek olarak geldiğim için de çok mutluyum” dedi.