Tavada kestane nasıl yapılır? Pratik tavada kestane
Havaların soğumasıyla birlikte evde kestane pişirme mevsimi de gelmiş bulunmakta. Tavada kestane pişirme yöntemi en pratik yöntemlerden birisidir. Kestane sevenler tavada kestane nasıl yapılır merak ediyor. En kolay tavada kestane pişirme yöntemi...
02 Ocak 2021 , Cumartesi 13:27
Birçok kişinin severek yediği kestane en güzel tavada pişirilerek yapılıyor. Evde kestane pişirmek isteyenler tavada kestane nasıl yapılır merak ediyor. En kolay yöntemlerle tavada kestane pişirme...
Haberin Devamı
Tavada kestane nasıl yapılır?
Kalın tabanlı bir tavanın içerisine çizilmiş kestaneleri alın. Her 250 gram için 1 çay bardağı kadar su koyun. Sularını çekip yavaş yavaş kavurun. Bu sırada yanmaması ve yapışmaması için belli aralıklarla karıştırmayı sürdürün. Ardından suyunu güzelce çekip, dış kabuğunun rengi değişene ve kabukları ayrılana kadar pişirmeye devam edin. Piştikten sonra ocaktan alın. Birkaç dakika dinlendirdikten sonra tüketin.
BUNLARI DA OKUYUN
- Olgun Şimşek'ten şaşırtan çıkış! 'Benden başka da bir şey olmazdı'
- Şimal'e gelen yorumlar şoke etti! 'Bu yüzden sosyal medyadan uzak durmaya çalışıyorum'
- Sercan Badur'dan aşk açıklaması! 'Çok mutluyum'
- İlayda Alişan ve Oğulcan Engin birbirine övgüler yağdırdı! 'Sahnede aşık oldum'
- Ural Kaspar kimdir, nereli, kaç yaşında? İrem Helvacıoğlu'nun neyi oluyor, Ural Kaspar ne iş yapar, kariyeri ne?