YemekTavada kestane nasıl yapılır? Pratik tavada kestane

Tavada kestane nasıl yapılır? Pratik tavada kestane

Paylaş
Tavada kestane nasıl yapılır? Pratik tavada kestane

Havaların soğumasıyla birlikte evde kestane pişirme mevsimi de gelmiş bulunmakta. Tavada kestane pişirme yöntemi en pratik yöntemlerden birisidir. Kestane sevenler tavada kestane nasıl yapılır merak ediyor. En kolay tavada kestane pişirme yöntemi...

Birçok kişinin severek yediği kestane en güzel tavada pişirilerek yapılıyor. Evde kestane pişirmek isteyenler tavada kestane nasıl yapılır merak ediyor. En kolay yöntemlerle tavada kestane pişirme...

Haberin Devamı

Tavada kestane nasıl yapılır?

Kalın tabanlı bir tavanın içerisine çizilmiş kestaneleri alın. Her 250 gram için 1 çay bardağı kadar su koyun. Sularını çekip yavaş yavaş kavurun. Bu sırada yanmaması ve yapışmaması için belli aralıklarla karıştırmayı sürdürün. Ardından suyunu güzelce çekip, dış kabuğunun rengi değişene ve kabukları ayrılana kadar pişirmeye devam edin. Piştikten sonra ocaktan alın. Birkaç dakika dinlendirdikten sonra tüketin.