A. Yavuz KocaömerParalimpik ailesi KKTC'de
HABERİ PAYLAŞ

Paralimpik ailesi KKTC'de

Kuzey Kıbrıs Türk C"umhuriyeti Milli Olimpiyat Komitesi, ‘Uluslararası Ambargolar Karşısında KKTC Sporu için Strateji İhtiyacı’ konulu konferansa ev sahipliği yaptı. Etkinlik, sporun birleştirici gücünü vurgulamak ve ambargoların üstesinden gelmek için stratejiler geliştirmek amacıyla düzenlendi. Başbakan Hakkı Atun ve birçok değerli akademisyenin katıldığı panellerde, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Dr. Av. Murat Aksu ve Genel Koordinatör Serkan Baltacı da yer aldı. Komite temsilcileri, sporun ambargoları aşmada ne denli etkili olabileceğini vurguladı ve bu konuda destek vermeye devam edeceklerini belirtti. KKTC Olimpiyat Komitesi Başkanı Dursun Koç ve ekibine gösterdikleri misafirperverlikten ötürü teşekkür edildi.

Haberin Devamı

Paralimpik ailesi KKTCde

SOSYAL ETKİ ZİRVESİ’NDE PARALİMPİK VURGUSU

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Genel Sekreteri İbrahim Gümüşdal, Sosyal Etki Zirvesi’nde P&G Social Wellpreneeure panelinde konuşmacı olarak yer aldı. Gümüşdal, “Paralimpik hareketin gücünü ve sporcularımızın azmini tüm dünyaya göstermek için birlikte çalışmalıyız. Her destek, onların başarı yolculuğunda bir adımdır” dedi. Ayrıca, Paralimpik sporcuların toplum tarafından daha fazla izlenmesi ve desteklenmesi gerektiğini belirtti. Zirvede konuşan para sporcumuz Kübra Korkut ise, sporla nasıl tanıştığını, ailesinin desteğinin önemini ve engelli bireylerin topluma katılımının gerekliliğini anlattı. Korkut’un hikayesi, dinleyiciler üzerinde derin bir etki bıraktı.

Paralimpik ailesi KKTCde

AKSU’DAN İMAMOĞLU’NA ZİYARET

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi, ikinci kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ederek tebriklerini iletti. Görüşmede, İstanbul’un Avrupa Oyunları’na ev sahipliği için fikir alışverişinde bulunuldu ve Paralimpik Komitesi’nin uluslararası organizasyon adaylıkları hakkında bilgi verildi. Bu görüşmeden Paralimpik ailesi için bir de güzel haber çıktı; Murat Aksu’nun sosyal medyadan yaptığı açıklamaya göre Paralimpik evi çok yakında camiaya kazandırılıyor. Paralimpik Komitesi, İstanbul’un spor merkezi olma yolundaki çalışmalarını desteklemeye ve yeni projelere imza atmaya devam edeceklerini belirtti.

Haberin Devamı

Paralimpik ailesi KKTCde

Sıradaki haber yükleniyor...
holder