Candaş Tolga Işık İhanetin böylesi...
HABERİ PAYLAŞ

İhanetin böylesi...

Haberin Devamı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen soruşturma sayesinde öğrendik ki; 15 Temmuz gecesi Türk halkına ölüm saçan uçakların kalktığı Akıncı Üssü, FETÖ’nün karargâhı haline gelmiş.



Yine aynı soruşturma sayesinde öğrendik ki; FETÖ’nün Hava Kuvvetleri İmamı Adil Öksüz, darbe girişiminden 2 gün önce Amerika’dan Türkiye’ye Kemal Batmaz isimli şahısla giriş yapıyor.

Ve 15 Temmuz’daki kanlı kalkışmayı Akıncı’da birlikte yönetiyorlar.



15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü’nde çekilen görüntülerde karargâhta telaş içinde oradan oraya dolaşan bir başka sivilin varlığı da dikkat çekiyor.

Kim o?

Harun Biniş.

Kimdir Harun Biniş?

Subay mı?

Astsubay mı?

Değil. Asker mi?

O da değil. Kim?

Bir dönem FETÖ’nün işgal ettiği Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı adına iş yapan bir elektrik-elektronik mühendisi.

Peki ne işi var orada? 15 Temmuz’da İstanbul’daki Telekom binasına baskına gelen askerlerin yanındaki “bilişim uzmanı” sivillerin, Vatan Caddesi’ndeki tankın içindeki “polis müdürünün” ne işi varsa onların da işi o!

Vazifeleri ihanet, işleri hainlik!



15 Temmuz’un arkasındaki FETÖ gerçeği ortaya çıktıkça, her dakikası planlı bu ihanetin ardındaki maskeler tek tek düştükçe, milletçe nasıl bir badire atlattığımızı çok daha iyi anlıyoruz.

Vatanımızın kıymetini bilelim arkadaş. İçeride ve dışarıda bu kadar düşmanımız varken birliğimizin, beraberliğimizin değerini bilelim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder