Coşkun TürkPedro ipten aldı

HABERİ PAYLAŞ

Pedro ipten aldı

Üst üste çok zor geri dönüşlere imza atan Fenerbahçe için Ankaragücü maçının ardından ‘İp bir yerde kopar’ başlığıyla yapmıştım yorumumu. İp, Başakşehir maçından gerçekten kopuyordu, ama çok eleştirdiğimiz Pero ipten aldı Fener’i. ‘Gerçekten kopuyordu’dan kastım ilk yarıda sahada ne yaptığını bilmeden gezinen ‘Çubuklu’lar vardı.

Pozisyonlar için Arda’nın yeteneklerine, İrfan Can’ın oyuna ağırlığını koymasına bakıyordu milyonlarca Fenerli. İleride Valencia tek ama o da kanatlara gelip kendine pozisyon yaratmaya çalışıyordu. Son haftaların formsuz takımı Başakşehir de bu oyunu sevmişti.

Haberin Devamı

Maç bir anlamda kördöğüşü şeklinde geçerken Samet’in inanılmaz hatasıyla golü kalesinde gördü Fener. Yine bir geri dönüş için Jesus hamlelerini yaptı arka arkaya. Ağır tank Pedro da bunlardan biriydi. Ama bu kez öyle işler yaptı ki yarışta tuttu Fener’i. Geri dönüşte İrfan Can’ın hırsı ve tam anlamıyla inisiyatif almasının etkisi de büyüktü.

Valencia da bu anlarda kıpırdayınca yine sonlarda işi bitirdi Fener. Son olarak gol sevinçlerine değinelim. Sevinçlerdeki hırslarını daha fazla sahaya yansıtabilseler bundan sonra işler daha iyi olacak Fener adına. Özellikle de Mert Hakan...

O nasıl hırstı öyle, bunu biraz da oynarken göstersene...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder