Filiz Özkol15 Temmuz 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

15 Temmuz 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: İş yaşantınızda yanlış yönlendirilebilirsiniz. Bildiğinizden şaşmamalı ve kendi doğrularınızı savunmalısınız. Tepkiler sizi ilgilendirmesin. Duygularınızda bencilce davranarak, karşınızdaki kişiyi acımasızca eleştiriyorsunuz.

BOĞA: İş yaşantınızda inatçı yapınızı bilenler, size yeni bir şeyi kabul ettiremiyorlar. Çevrenize de şans vermeyi denemelisiniz. Farklı olaylar gündeme geliyor. Çevreniz ne söylese haklı. İlişkilerinizde fazla ısrarcısınız.

İKİZLER: Dün ile bugün arasındaki farkı artık daha iyi anlayabiliyorsunuz. Artık problemler geride kaldı ve önünüz oldukça açık. Olayları gelecek zamana bırakmalısınız. Engelleriniz kalkıyor. Bugün disiplinli hareket etmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Sabırlı yapınız sayesinde, iş yaşantınızdaki engeller ortadan kalkıyor. Kendinizi ispat etmeye çalışırken, daha dikkatli davranmalısınız. İlişkinizde yaşadığınız sorunlar karşılıklı iletişimi kaybetmenizden kaynaklanıyor.

ASLAN: Olağan işlerden sıkıldığınız için denenmemiş işleri tercih ediyorsunuz. Bugün, sizin için fırsatlar günü olabilir. Akıllı davranmalısınız. Egemen ruhunuz, aşk ilişkinizi yanlış etkiliyor. Sevdiğinizi kişiyi üzüyor unutmayın.

BAŞAK: İşlerinizin yolunda gitmesi sizi şımartabilir ve her an hata yapabilirsiniz. Başarınızı perçinlemek istiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Bugün, aşk ilişkinizde ifade zorluğu yaşayabilirsiniz. Kendinizi sorgulamayı bilmiyorsunuz.

TERAZİ: Bugün, oldukça verimli bir gününüz. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanabilirsiniz. Sadece alınganlıktan vazgeçmelisiniz. Duygusal bir gününüzde olmanız her şeyi yanlış anlamanıza sebep oluyor. Dikkatli olmalısınız.

AKREP: Bugün daha pratik düşünmeye ihtiyacınız var. Elinizdeki konuların hızlı bitmesi gerekiyor ve siz, detayları çabuk atlamalısınız. Sevdiğiniz kişi ile aynı dili kullanmıyorsunuz. O, sizden daha farklı bir yaklaşım bekliyor.

YAY: İş yaşantınız sizi tatmin etmeyince başarı grafiğiniz düşüyor. Yaptığınız işlerin daha önce yaptıklarınızdan iyi olmasını istiyorsunuz. Duygularınızda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden, sevdiğinizle aranız açılabilir.

Haberin Devamı

OĞLAK: Ortaklıklarda yaşadığınız sorunlar yüzünden her an neşeniz kaçabilir. Sevdiklerinizin desteği her zaman sizinle, unutmayın ve aldırmamayı öğrenin. Aşk ilişkilerinizde problemlere tahammülünüz yok. Daha anlayışlı olmalısınız.

KOVA: İş birliği içinde olduğunuz kişilerle çelişkiler yaşamanız, iş motivasyonunuzu bozuyor. Anlayışlı ve özverili davranmayı öğrenin. Bugün, olaylara daha farklı bakarak geçmişle hesaplaşabilirsiniz. Artık olgunlaşıyorsunuz.

BALIK: Kendi işlerinizi takip ederken sıkılıyor ve başkalarından yardım almak istiyorsunuz. Çevrenize fazla güvenmemeyi öğrenmelisiniz. Her ikiniz de sorumluluğunuzu birbirinize yüklemek isterken, ilişkinizi tehlikeye atıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder