Filiz Özkol24 Temmuz 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

24 Temmuz 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Partnerinizle olumlu iletişim içinde olmanız sayesinde, aldığınız ortak kararları yaşama geçirme konusunda daha inatçı olacaksınız. Çevre koşullarını fazlasıyla zorlayacaksınız. Baskıcı davranmakla çok şey kaybedebilirsiniz.

BOĞA: Kendinizi daha iyi ortaya koyarken, karşı cinsin yoğun etkisi üzerinizde olacak. Özlemlerinizin atağa kalkmasıyla sevdiklerinizin ne yaptığını düşünmek ve onları şımartmak istiyorsunuz. Mesleğinizle ilgili değişimler söz konusu.

İKİZLER: Enerjiniz çevreniz tarafından takdir ediliyor. Kendinizi aşma konusunda gerekli donanıma sahipsiniz ve işinizle, gerekli müdahaleyi göstermelisiniz. Kazançlarınız konusunda fırsatları değerlendirmek için acele etmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kazançlarınızı arttırma konusunda yaratıcılığınızı doğru bir şekilde kullanacaksınız. Duygularınızı dramatik sözcüklerle ifade ederek, kendinizi ortaya koyacaksınız. Kariyerinizle ilgili gelişmeleri takip etmelisiniz.

ASLAN: Organizasyon yeteneğinizin belirgin olduğunu, çevrenize ispat edeceksiniz. Değişiklik size iyi gelecektir. İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçluyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyorsunuz.

BAŞAK: Düşünmeden ve aceleci bir şekilde sarf ettiğiniz cümlelerin, başınıza iş açmasını istemiyorsanız, duygularınızı denetim altında tutmaya çalışmalısınız. Yaşam enerjinizin güçlü olması, bazı hataları da beraberinde getiriyor.

TERAZİ: Yaşam rutinleriniz nedeniyle; çevrenizde anlaşılması zor bir kişilik olarak tanınıyorsunuz. Enerjiniz düştüğü zaman, iş veriminiz oldukça azalıyor. Bugün, çalışmalarınıza yön verecek farklı kişilerle bir araya geleceksiniz.

AKREP: Aktivitelerinizin engellendiğini görmek canınızı sıkabilir. Bazı işlerinizin dar boğazda olduğunu görmek, sizi daha güçlü kılacaktır. Duygularınızı saklamak için birçok nedeniniz var ve kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz.

YAY: İş yaşantınızla ilgili, sağlam görüşlü kişilerin desteğine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, size tatmin duygusu sağlayabilir. Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Sezgilerinize çok güvenmeniz, bazı yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Kariyerinizle ilgili köklü değişimlere hazır olmalısınız. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın nedenini araştırabilirsiniz.

KOVA: Bugünlerde satın alma duygunuz, ön planda olacak. Arkadaşlarınız ev değiştirme durumları için, sizden yardımcı olmanızı isteyebilir. Yakın çevrenizin, size sağlayacağı fırsatlar konusunda doğru kararlar almalısınız.

BALIK: Kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şeyin çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Olaylar yön değiştirdikçe çevreniz haklı olduğunuzu görecek. Bugün, kısa yollarla ilgili bazı yazışmalar gündeme gelecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder