Filiz Özkol 5 Temmuz 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

5 Temmuz 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, çevrenizle ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı coşkuyla sunacaksınız. Aynı enerjiyi çevrenizden de bekleyebilirsiniz. İlişkinizin sınırlarını ayarlamak KOÇ sizin elinizde. Diş problemleriniz olacak.

BOĞA: Bugün, olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz. Yarım kalan işlerinizi bir an önce tamamlamalısınız. Arkadaşlarınızın size önereceği fikirler ilginizi çekebilir. Hemen değerlendirmelisiniz.

İKİZLER: Ruhsal anlamda değişim içindesiniz. Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün, düzen içinde bir karışıklık mevcut. Düzeltmeniz gereken konuların sizden uzaklaşmasına tahammül edemediğiniz için, agresif olabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün, hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sizde, sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Gizli hesaplar içinde olmanız gerekiyor. Gelişebilecek olaylara karşı tedbirli olmalısınız.

ASLAN: İnatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla duygusal bağlarınızın güçlü olması bile, sizi tatmin etmeyebilir. Girdiğiniz topluluklara farklı bir bakış açısı ile yaklaşıyorsunuz.

BAŞAK: İçsel disiplininiz çok fazla ve insanlar size güveniyorlar. Yakın ilişkilerinizden anlayış ve duygusallık bekliyorsunuz. Sosyal yaşantınızda karşılaştığınız aksilikler konusunda moraliniz bozulmasın. Olaylar üstünüze geliyor.

TERAZİ: Siz, olağanüstü fikirlerin kişisisiniz. Olaylara yaklaşım tarzınız, çok ilginç gelişimlerle ortaya çıkıyor. Güçlü iş birliği kurduğunuz kişilerle aranızda uzaklıklar söz konusu ve bugün onlarla iletişim sağlamak zorundasınız.

AKREP: Maddi konularda temkinli hareket etmekten yanasınız. Düzeninizin bozulması ve yaşam kalitenizde eksiklikler sizi bunaltabilir. Partnerinizin sezgileriyle hareket etmekten korkmamalı ve olayların akışını ona bırakmalısınız.

YAY: İlişkilerinizde yaşadığınız pürüzleri yeniden ele almalısınız. Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için, olayları irdelemek sizi mutsuz kılabilir. Çevresel desteği üzerinizde hissedeceğiniz özel bir durum söz konusu.

Haberin Devamı

OĞLAK: Çevrenizde uç noktalarda düşünen kişiler var ve sizin için faydalı işler üretebilirler. Bugün, sistemli yapınızı zorlasa da, yenilikler konusunda esnek davranmalısınız. Aklınıza gelen ilginç 23.12 / 20.01 düşünceler için fazla beklemeyin.

KOVA: Bugün başlattığınız işleri tamamlama konusunda oldukça inatçı davranışlar sergileyeceksiniz. Üzerinize aldığınız sorumluluklar konusunda titiz bir tablo çizerken, küçük aksilikler yüzünden ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

BALIK: Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Yakın dostlarınızın, sizin düşüncelerinize ilgi göstermeleri oldukça kuvvetli. 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder