Pop Bizde - Kaan ÖlkerMenajer arıyor
HABERİ PAYLAŞ

Aleyna Tilki’nin uzun süredir yaşadığı menajer ve ekip krizi devam ediyor. Kendisine yeni bir menajerlik şirketi arayışında olan Tilki’nin “Beni anlayacak bir menajer istiyorum artık” deyip, çevresindekilere dert yandığını duydum.

İLK KEZ SÖYLEYECEK

Gülben Ergen, Sezen Aksu imzalı yeni şarkısı ‘Nanik’i ilk kez 19 Temmuz akşamı Bodrum’da hayranlarına söyleyecek. Geceye özel hazırlanan Ergen, Gülşah Saraçoğlu imzalı 2 kostüm giyecek.

KLİBİ ERTELEDİ

Deniz Seki, yeni şarkısı ‘Benim Hikayem’in klibini çekmeye hazırlanırken evde geçirdiği bir kaza sonrası ayağını kırdı. Böylece klip çekimi 3 hafta sonraya ertelendi.

Haberin Devamı

FORMATI DEĞİŞECEK

Sabah ekranının vazgeçilmez ismi Seda Sayan, gündüz kuşağında yaptığı programdan sıkılmış. Aynı kanalda, başka bir saatte yemek konseptli bir yarışma programı sunmak için format hazırlığına girmiş.

Menajer arıyor

‘ÖZLEMİYORUM’

90’lar ve 2000’lerde yaptığı şarkılarla gönüllere taht kuran Murat Başaran, geçen hafta sonu sahne aldı. Şimdiki şarkıların duygusuz olduğunu söyleyen popçu “Bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor. İki ay sonra unutuyorsun” dedi. Antalya’ya taşınan Başaran “30 yıl İstanbul’da yaşadım. Açıkçası özlemiyorum” diye konuştu.

FARK ET!

Son dönemin dikkat çeken isimlerinden Burcu Aslan, ‘Fark Et’ isimli yeni şarkısını dinleyicilerle buluşturdu. Şarkılarını kendi yazıp besteleyen Burcu Aslan, ‘Fark Et’in düzenlemesinde Bünyas Herek ve Alişan Göksu ile çalıştı. Prodüksiyonunu Aytaç İnan ve kendisinin üstlendiği proje tüm platformlarda yerini aldı.

FOTOĞRAF ÇEKİNEBİLİR MİYİZ?

Kıvılcım Ural, Mirkelam’ın unutulmaz şarkılarından ‘Bir Fotoğraf Çekinebilir miyiz’i kendine has tarzıyla yorumladı. Kendi besteleri haricinde ilk kez başka bir şarkı çalışması yaptığı için heyecanlı olduğunu söyleyen Kıvılcım Ural, Duman grubunun solisti eşi Kaan Tangöze ile düet yapıp yapmayacağı soruları karşısında sadece muzipçe güldü ve yorum yapmadı.

Menajer arıyor

KAÇINILMAZ DÜET

Türkiye’nin önde gelen müzisyenlerinden oluşan Rubato, önceki akşam Bodrum Türkbükü’nde sahne aldı. Dinleyiciler arasında şarkıcı Alya da olunca, bir düet kaçınılmazdı! Birlikte Selami Şahin’in unutulmaz “Özledim Her Şeyini” şarkısını söylediler

Haberin Devamı

SÜRPRİZ İŞ BİRLİĞİ

Serdar Ortaç unutulmaz şarkısı ‘Sana Değmez’de Şeref Altınbaş ile düet yaptı. Şarkıya kendi yorumuna katan Şeref Altınbaş, klibi ise çok kısa bir sürede yayınlayacaklarının müjdesini verdi.

KAPI GİBİ SOHBET

Nefise Karatay, YouTube’daki ‘Kapı Gibi Sohbetler’ programına konuk oldu. Nefise Karatay “Çocuk sahibi olmak, hayatımıza farklı bir boyut kattı” sözleriyle kızı Maya’nın hayatlarını nasıl değiştirdiğini ifade etti. Karatay, “Önünde 5 kapı olsa hangisini seçerdin?” sorusunu “Tatile açılan bir kapı açmak isterim” diye yanıtladı.

KAŞ’TA CAZ

Cazın büyüleyici ritimleri bir kez daha Kaş’ın ılık rüzgarlarına karışıyor, Kaş Caz Festivali bu yıl 23-24-25 Ağustos tarihlerinde, 6. kez müzikseverlerle buluşuyor. 3 gün boyunca sürecek festivalde birçok deneysel sahne performansı izlemek mümkün olacak. Kaş’ın muhteşem doğası eşliğinde gerçekleşecek olan festivalin programı çok yakında açıklanacak.

Haberin Devamı

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder