Pop Bizde - Kaan ÖlkerTers köşe
HABERİ PAYLAŞ

Genco Ecer’in sözü ve müziği kendisine ait ‘Paris’ isimli şarkısında Hande Yener ile düet yapılacağı kulislerde konuşuluyordu. Son dakika alınan kararla Genco’nun, bu şarkıyı sahnelerin sevilen ismi Seda Mete ile seslendireceği ortaya çıktı.

SÜRPRİZ DÜET

Merve Özbey ve Bilal Sonses, yeni bir şarkıda buluştular. Düzenlemesini Mustafa Ceceli’nin yaptığı ‘N’olur’ isimli şarkı için ikili dün akşam stüdyoya girdi.

Milyonluk şov

Yaptığı şovlar ile sosyal medyada gündem olan ünlü DJ Anyma, 28 Eylül Cumartesi akşamı Ataköy’de çok boyutlu bir gösteri yapacak. Milyonluk şov için 1 aydır çalışmalar sürüyor.

Haberin Devamı

GARDIROBUNU YENİLEDİ

Demet Akalın, yağ aldırma operasyonu ve sıkı diyet sonrası eski formuna kavuştu. Gardırobunu da yeniledi. Uzun süre sonra iddialı kıyafetlerle sahneye çıkan Akalın, yeni moda danışmanı ile yenilenme kararı aldı.

BAŞKENTE DE GİDECEK

Soul-pop, indie electronica, R&B, caz gibi birden fazla müzik türünden ilham alan tarzı ve dokunaklı sesiyle son yıllarda uluslararası müzik sahnesinde öne çıkan isimlerden, Kanadalı genç müzisyen Charlotte Cardin, ‘99 Nights Tour’ kapsamında ülkemize geliyor. 21 Kasım Perşembe akşamı İstanbul, 22 Kasım’da ise Ankara’da.

MANZARAYA KARŞI

‘Dünyadan Uzak’ şarkısıyla meşhur olan grup Sakiler 4 Ağustos’ta Bodrum’da konser verecek. Bodrum manzarasına karşı Sakiler’i dinlemek isteyenler yarın akşamlarını boş bıraksın.

 Ters köşe

‘BU ŞARKI ÇOK YANLIŞ BİR KİŞİYE YAZILDI’

24 yaşındaki müzisyen Mert Çodur adını 10 sene önce YouTube’a yüklediği ‘Babası tarafından trollenen genç gitarist’ konulu komik bir video ile duyurmuştu. O video Mert’e farklı kapılar açtı. Birçok müzisyen ve yapımcıdan mesajlar alıp ilk adımlarını o şekilde attı. Bugün birçok ünlü ismin de müzik şirketi olan Hypers ile çalışan Mert Çodur kendisini ve dün yayınladığı 10’uncu single’ı ‘Zalim’i anlattı…

Müziğe nasıl başladın?

6 yaşımda kendi yeteneğimi keşfedip, bayram harçlıklarımla aileme zorla gitar aldırarak başladım müziğe.

İlk single neydi?

İlk single’ım 16 yaşımda bestelediğim ’Sen Nasıl Bir Meleksin’.

Haberin Devamı

‘Zalim’i kime yazdın?

Bu şarkı çok yanlış bir kişiye yazıldı. O yüzden kim olduğunun artık önemi yok. Onlarca aşk dolu sözler barındıran şarkının içinden, o kişiye kalan tek kelime “zalim” oldu. (gülüyor)

Kimlerle çalıştın?

Prodüktör koltuğunda çalışmayı çok sevdiğim dostum Kerem Akdağ var, klip ise Alperen Denizer yönetmenliğinde çekildi.

Klipte ne oluyor bu arada?

Her yerden sen çıkıyorsun gibi bir his var teaser’larda. Aslında tanıtımlardaki içerikler klipten bağımsızdı. Fakat çok sevildikleri için klibi de aynı konseptte çekmeye çalıştık.

Kılık kıyafetine kim karar verdi? Saç stiline özellikle!?

Kıyafetlere ekibimle ortak karar veriyoruz fakat insanları ikiye bölen saç stilimin kararı bana ait. (gülüyor)

Ters köşe

‘Zalim’in klibi bol alevli, ateşli sahnesiyle ilgi çekiyor.

Şarkı yazmayı mı daha çok seviyorsun, söylemeyi mi?

Yazmayı da çok seviyorum fakat çok enerji harcıyorum, bazen istediğim gibi olmuyor ve mental olarak yoruluyorum. O yüzden söylemek en keyiflisi.

Hangi ünlü isimlere şarkılar verdin? Onların ardından senden şarkı isteyen oldu mu?

Haberin Devamı

Murat Boz, İrem Derici, Berkay, İlyas Yalçıntaş gibi birçok değerli isim. Çalışmak istediğimiz fakat denk gelemediğimiz isimler de var tabii.

Şarkı yazma sürecin nasıl? Kendi hikayelerin mi yoksa ilham aldığın birileri oluyor mu?

Değişkenlik gösteriyor. Bazen hiç bana ait olmayan, bazen de o an yaşadığım tüm duyguları barındıran sözler yazıyorum.

Bundan sonraki planların nedir?

En büyük planım bir an önce sahnelere başlayıp, sevenlerimle buluşmak. Bunun için de hazırlıklara başladık. Ve tabii ki çok güzel şarkılar da çıkarılmayı bekliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder