Uğur Alkapar Berrak Tüzünataç patroniçe oluyor
HABERİ PAYLAŞ

Berrak Tüzünataç patroniçe oluyor

Berrak Tüzünataç dijital platform için çekilecek bir dönem dizisinde 1950’lerin ünlü randevuevi patroniçesi Lüks Nermin’i oynayacak.

Berrak Tüzünataç patroniçe oluyor

Hazırlık çalışmaları bir sır gibi gizli tutulan diziden ayrıntılar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Tüzünataç’ın aylardır üzerinde çalıştığı ve ortak yapımcı olarak da imza atacağı dizinin çekimleri yakında başlayacak.

Berrak Tüzünataç patroniçe oluyor

LÜKS NERMİN KİMDİR

Lüks Nermin, gerçek adıyla Şaziye Zeren Topçu 1944’ten itibaren Beyoğlu Zambak Sokak’ta bir randevuevi işletmeye başladı. Benzerlerinden farklı olarak Lüks Nermin’in mekânı Fransız stiliyle döşenmişti ve deyim yerindeyse, mutfağında yok yoktu. Çalıştırdığı kızlar İngilizce ve Fransızca bildiklerinden İstanbul’a gelen yabancı diplomat ve askerler de müşterileri arasındaydı. İyi ilişkileri sayesinde çok az baskına uğrayan Lüks Nermin 1959’da fuhuş yaptırma, gümrük ve döviz kaçakçılığından tutuklanır. Duruşmalarda giydiği pahalı kıyafetler ve tavırları günlerce gazetelere haber olur. 15 gün hapis yattıktan sonra geri dönse de işleri eskisi gibi olmaz ve 80’li yılların başında emekliye ayrılır, tam tarihi bilinmemekle birlikte 90’lı yıllarda da hayatını kaybeder.

Haberin Devamı

Berrak Tüzünataç patroniçe oluyor

YENGEDEN YENİ ŞARKI

İngiliz kız grubu Little Mix ile dünyaca üne kavuşan ve nisan ayında ‘Forget About Us’ isimli single ile solo kariyerini başlatan Perrie (Edwards), yeni single’ı ‘Tears’ı müzik severlerle paylaştı. Perrie “Bu şarkı kötü bir durumdan çıkmak ve geçmişte olanları geride bırakmakla ilgili. Kendinizi güçlü hissettiğiniz ve gözyaşlarını geride bıraktığınız o nokta” diyor. Meraklısına not: Perrie 8 yıldır Beşiktaş’ın İngiliz yıldızı Alex Oxlade- Chamberlain ile beraber!

Berrak Tüzünataç patroniçe oluyor

KRALLAR GELİYOR

Latin müziğinin efsane grubu, Grammy Ödüllü Gipsy Kings, bu yılın ilk İstanbul ve Ankara konseri için geliyor. Gipsy Kings 26 Temmuz’da İstanbul Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda, 27 Temmuz’da Ankara Oran Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşacak. ‘Bamboleo’, ‘Volare’, ‘Djobi Djoba’, ‘Un Amor’ ve ‘Escucha Me’ gibi hit şarkılarını seslendirecekler.

Berrak Tüzünataç patroniçe oluyor

SADE AMA ETKİLİ

Haberin Devamı

Zara’nın son çıkardığı ‘İmdadım’ tüm dijital platformlarda 20 milyonu aşkın dinlenme rakamına ulaşarak büyük bir başarı elde etti. Zara, bu başarıyı takiben ‘Yine Sen’ ile müzikseverlerin beğenisini kazanmayı hedefliyor. Şarkının söz ve müziği Gökhan Tümkaya’ya ait. Aranjör koltuğunda ise Elber Tutkuş oturuyor. ‘Yine Sen’ modern altyapısıyla dikkat çekerken, sade ama etkili bir aşk şarkısı olarak öne çıkıyor.

Berrak Tüzünataç patroniçe oluyor

KAPANIŞ SEAL’DEN

Bu yıl Harbiye konserlerinin kapanışını Grammy ödüllü Seal yapıyor. BKM DenizBank Açıkhava Etkinlikleri kapsamında 12 Ekim’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkacak olan Seal’i izlemek için sabırsızlanan bir ben değilimdir herhalde. ‘Crazy’ ile ünlenen, ‘Kiss From A Rose’ ile aşıkları barıştıran, ‘Fly Like An Eagle’ ile gaza getiren Seal kanlı canlı karşımızda olacak. Umarım yaz çabuk geçer.

Berrak Tüzünataç patroniçe oluyor

KARSU HARBİYE’DE

Ülkemizde ve dünyada başarılı performanslarıyla adından her geçen gün daha fazla söz ettiren; caz, blues, pop, funk ve elektronik müziği modern tınılarla buluşturan Karsu, zengin sahne performansı ile Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda 24 Temmuz’da benzersiz bir gece yaşatacak. Musicarium ve Y Kültür Sanat organizasyonuyla gerçekleşecek bu muhteşem konserde sanatçıya seçkin müzisyenler eşlik edecek.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder