Uğur AlkaparKraliçe Bodrum'a geliyor

HABERİ PAYLAŞ

Kraliçe Bodrum'a geliyor

Despina Vandi Yunan müziğinin kraliçelerinden. Ülkesinin en önemli pop müzik yıldızlarından olan Despina Vandi’nin Türkiye’de de birçok hayranı var. Vandi, 13 Temmuz’da Bodrum’a geliyor.

Kraliçe Bodruma geliyor

Bu sezon müzik yelpazesini genişleten, Yalıkavak’ta sahne alacak olan Vandi Bodrum’a özel hazırladığı repertuarı ile hayranlarını coşturacak. Despina Vandi’yi izlemek için yemekli ve yemeksiz seçenekler mevcut.

 Kraliçe Bodruma geliyor

YAZA BOMBA GİRİŞ

Begüm Obiz, üzerine aylardır çalıştığı yeni şarkısı ‘Bi Yer Bul’ ile yaza bomba gibi bir giriş yapıyor. Şarkının söz ve müziği genç yetenek Reşit Özkaplan’a, aranjmanı ise Obiz’in ilk iki şarkısında birlikte çalıştığı usta müzisyen Mustafa Ceceli’ye ait. Orçun Mutlu yönetmenliğinde çekilen video klipte birkaç farklı stilde göreceğimiz Begüm “İçimi kıpır kıpır yapan, her dinlediğimde dans etme isteği uyandıran bir iş” diyerek anlattığı şarkısını dün yayınladı

Haberin Devamı

 Kraliçe Bodruma geliyor

NOSTALJİ ZAMANI

Almanya’nın en başarılı pop ikilisi olarak kabul edilen Modern Talking, zamanında çok sayıda hite imza attı ve birçok ülkenin müzik listelerinde ilk beşe girdi. Modern Talking’in baş solisti Thomas Anders 10 Ağustos 2024 tarihinde, Antalya'da unutulmaz bir konser verecek. ‘Cheri Cheri Lady’ ile coşmak isteyenler için adres belli!

Kraliçe Bodruma geliyor

EKİP İŞİ

Simge’nin ‘Aşkın Olayım’ şarkısının ve daha birçok hitin yaratıcısı Onurr, ‘Balerin’ parçasını Melek Mosso’ya verdi. Mosso bu söz ve müziği düzenlemesi için hit makinesi olarak bilinen Ersay Üner’e götürdü. Yani tam bir rüya takım kurdu.

Kraliçe Bodruma geliyor

Şarkı bittikten sonra da rengarenk görüntüleriyle tanınan Ecem Gündoğdu’ya klibi çektirdi. Ortaya çıkan sonuç mükemmel! Pop müzikte başarı doğru insanları bir araya getirmek, iyi bir ekip kurmaktan geçiyor. Melek Mosso bu konuda şapka çıkartılacak bir performansa imza atmış. E tabii kendisi de mükemmel seslendirmiş şarkıyı. Bir de güzel dans etmiş ki. Emeği geçen herkese bravo.

Kraliçe Bodruma geliyor

DAVACI OLDU

Birçok ünlü, kendi adlarına sosyal medyada açılan ve uygunsuz paylaşımlar yapılan hesaplardan çok şikayetçi. Yıldız Tilbe sonunda önlem almak zorunda kaldı ve hepsini dava etti. Tilbe “Bıktım adımı soyadımı kullanan, pis düşüncelerini benmiş gibi yazan, önüne gelene ağız dolusu saydıran, çakma Yıldız Tilbe hesaplarından” dedi.

Haberin Devamı

Kraliçe Bodruma geliyor

DERİN BİR TUTKU

Cemiyet hayatının su altı fotoğrafçılığıyla adından söz ettiren ismi Ayşegül Dinçkök, yakın arkadaşı Milli Sporcu Şahika Ercümen’le çektiği fotoğrafları ‘Derin Tutku’ adıyla farklı sergilerde görücüye çıkarmıştı. Fotoğraflar şimdi de Bodrum’da ‘Deep Passion-Rebirth’ (Derin Tutku-Tekrar Doğum) adıyla sergileniyor.

Kraliçe Bodruma geliyor

EŞSİZ BİR PARÇA

Feridun Düzağaç ve Hey! Douglas’ın birlikte seslendirdiği ‘Kalbin Yok Mu’ çıktı. Fecri Ebcioğlu’nun sözlerini yazdığı ve Marc Aryan’ın bestelediği bu eşsiz parça, iki sanatçının özgün tarzlarını bir araya getirerek dinleyicilere unutulmaz bir müzikal deneyim sunuyor.

Kraliçe Bodruma geliyor

BEKLENEN ÇAKALLIK

Rap yıldızı Çakal’ın haftalardır bekleyen yeni albümü ‘Summerland’ Ninetyfive müzik etiketiyle dün dinleyicisi ile buluştu. California’nın bir mahallesinden adını alan albümde 10 şarkının sözleri Çakal imzası taşıyor. Şarkıların yüzde 80-90’ı Los Angeles’ta yapılan albümde altyapıların hepsinin ayrı sound’da olması dikkat çekti. Çakal’ın albümü çıktığı dakika gündem olurken binlerce beğeni ve yorum aldı.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder