Pop Bizde - Kaan ÖlkerBüyük şov
HABERİ PAYLAŞ

Edis, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda bu yıl 16-17 Eylül’de iki gün üst üste konser verecek. Sıkı bir kampa giren ve dansçılarıyla büyük bir şov hazırlayan Edis’in yeni şarkısını ilk kez o akşam söylemesi bekleniyor.

ALBÜM GELİYOR

Son yılların en çok dinlenen ikilisi Kurtuluş Kuş & Burak Bulut, müzik kariyerlerinin ilk albümünü yayınlamak için gün sayıyor. Tolga Aykut prodüktörlüğünde hazırlanan albümde ikili, Zara, Eypio ve Ebru Yaşar ile düet yapacak.

İKİNCİ DÜET

Yaklaşık iki yıl önce düet yapan Bengü ve Mustafa Ceceli, kariyerlerine bir düet daha eklemeye hazırlanıyorlar. Sözü ve müziği Zeki Güner’e ait şarkının kış aylarında çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

ŞARKI HEDİYESİ

Son dönemlerde müzik kariyerine ağırlık veren, üst üste şarkılar çıkaran Seda Sayan, yeni şarkı için Tan Taşçı’nın kapısını çaldı. Tan Taşçı, Seda Sayan’a sıfır kilometre bir şarkı hediye etti.

Büyük şov

KRALİYET SARAYI

Size Münih’i anlatmak ve bir Münih rehberi yazmak isterdim ama gezmeye pek vaktim olmadı. Münih’te çok müze var. Tarih ve sanat bakımından zengin bir şehir. Bavyera eyaletine bağlı Münih’in eski kraliyet sarayını görme fırsatı buldum. Dönem filmlerindeki sahneleri gözünüzde canlandıran iç mekanlarıyla saray gerçekten çok güzel. Residenz adındaki bu yapı, Almanya’nın en büyük şehir sarayı. Mimarisi, oda süslemeleri ve eski kraliyet koleksiyonlarından sergilenen sanat eserleriyle turistler arasında çok popüler. Özelikle hazineden parçaların sergilendiği odaları çok etkileyici. Benim gibi çok az vaktiniz varsa önce turistik meydan Marienplatz’ı ziyaret edin. Sonra da Rezidenz München’i.

Büyük şov

Sıradaki haber yükleniyor...
holder