Pop Bizde - Kaan ÖlkerŞarkı verdi

HABERİ PAYLAŞ

Tan Taşçı, Seda Sayan’a sıfır kilometre bir şarkı hediye etti. Seda Sayan, yakın zamanda stüdyoya girip şarkının kayıtlarını tamamlayacak ve dinleyicilerle buluşturacak.

Şarkı verdi

ERTELEDİ

Aleyna Tilki’nin bu ay çıkması planlanan yeni albümü ‘Kırlar’ ertelendi. Şarkılarını aylar önce kaydeden Tilki, düzenlemeler ve mix & mastering içine sinmediği için albümü kış aylarında çıkaracak.

Şarkı verdi

İKİNCİ SINGLE

Ece Seçkin, yeni albümü ‘Spektrum’un ikinci teklisi olan ‘Atmıyor Nabzım’ için gün sayıyor. XR teknolojisiyle Murad Küçük yönetmenliğinde çekilen klibini izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Şarkı verdi

HEPSİ POP

Grammy ödüllü yapımcı Meghan Trainor altıncı albümü ‘Timeless’ı yayınladı. 16 parçalık albümde her şey var ve hepsi pop! Meghan yeni albümü hakkında “Bu albüm benim için çok şey ifade ediyor! Timeless Tour’da bu şarkıları sizler için çalmak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu. Buralara da gelir mi acep?

GÖÇ KUTLAMASI

16 Temmuz 1964’te Belçika ve Türkiye arasında Türk işçilerin Belçika’ya göçünü kolaylaştırmak amacıyla bir anlaşma imzalanmıştı. Göç Anlaşması’nın 60. yılı 29 Haziran’da kutlanacak. Başkonsolos Bay Tim Van Anderlecht, Belçikalı Türk Komedyen Erhan Demirci ve Hadise’nin açılış konuşmasını yapacağı festivalde Türk kökenli Belçika vatandaşları olan Kubat, Doğukan Manço ve Ali Pınar sahne alacak.

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder