Pekmez Yemenin Faydaları

Pekmez Yemenin Faydaları Haberleri

Son dakika pekmez yemenin faydaları haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pekmez yemenin faydaları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pekmez yemenin faydaları haber sayfamızda...
Her sabah bir kaşık yetiyor! Kemikleri beton gibi yapıyor, ağrılarınızın tamamını şıp diye kesiyor: Antioksidan deposu olarak da biliniyor

Her sabah bir kaşık yetiyor! Kemikleri beton gibi yapıyor, ağrılarınızın tamamını şıp diye kesiyor: Antioksidan deposu olarak da biliniyor

14.12.2024
Doğal tatlandırıcılar, hem lezzet hem de sağlık açısından mutfaklarımızda önemli bir yere sahiptir. Özellikle kahvaltılarda ve tatlılarda sıklıkla tercih edilen bu besinler, vücudumuzun ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlayarak günlük yaşamda önemli bir rol oynar. Peki, her sabah içtiğimizde bizi zinde tutacak bu şifalı besin nedir?
Pekmezin içine 1 kaşık ekleyin! Kemikleri beton gibi yapıyor, kolesterolün kökünü kurutuyor, vücuda demir yüklüyor

Pekmezin içine 1 kaşık ekleyin! Kemikleri beton gibi yapıyor, kolesterolün kökünü kurutuyor, vücuda demir yüklüyor

25.09.2024
Beslenme alışkanlıklarımıza ekleyebileceğimiz doğal ve etkili sağlık destekleyicileri, sağlığımızı iyileştirmede önemli rol oynar. Bu doğal kaynaklardan biri de pekmezdir. Doğal ve besleyici bir tatlandırıcı olan pekmez, hem lezzetli hem de sağlık açısından birçok fayda sağlar. Peki, pekmezin faydaları nelerdir? Pekmez neye iyi gelir?
Antalya sıcağında kazanlar yakıldı! Kilosu 250 TL: Vücuda kalsiyum yüklüyor, kronik hastalıklara savaş açıyor, bağırsakları makine gibi çalıştırıyor

Antalya sıcağında kazanlar yakıldı! Kilosu 250 TL: Vücuda kalsiyum yüklüyor, kronik hastalıklara savaş açıyor, bağırsakları makine gibi çalıştırıyor

16.09.2024
Antalya’nın Akseki ve İbradı ilçelerinde pekmez üretimi tüm hızıyla başladı. Bölgede pekmez yapımı, sadece ekonomik bir faaliyet olmanın ötesinde derin kültürel bir mirası da temsil ediyor. Nesiller boyu süregelen bu gelenek, yerel halk için büyük bir öneme sahip. Pekmez kazanları kaynarken bu doğal lezzetin üretimi hem aile ekonomisine katkı sağlıyor hem de yiyen kişilere şifa oluyor. İşte tüm detaylar...
Yozgat'ta zorlu yolculuk başladı! İçine toprak katılıyor: Kış aylarında bağışıklığı güçlendiriyor, vücuda potasyum ve magnezyum yüklüyor

Yozgat'ta zorlu yolculuk başladı! İçine toprak katılıyor: Kış aylarında bağışıklığı güçlendiriyor, vücuda potasyum ve magnezyum yüklüyor

15.09.2024
Her yıl olduğu gibi bu senede Yozgat'ta sabahın erken saatlerinde mesai başladı. Takvimlerin eylül ayını göstermesiyle beraber başlanan çalışmalar, lezzetli ve şifalı o gıda için. Kayalık alandan büyük bir özenle toplanan beyaz toprağın içine katılması ve 4-5 saat boyunca kaynatılmasıyla elde edilen bu lezzet, adeta damaklarda yer ediniyor. Peki, Yozgat'ta üretilen bu gıda hangisi? Vücuda faydaları nelerdir?
Sabahları 1 tatlı kaşığı yemek yetiyor! Fokur fokur kaynatıp yiyince demir depolarını doldurup iltihabın kökünü kazıyor!

Sabahları 1 tatlı kaşığı yemek yetiyor! Fokur fokur kaynatıp yiyince demir depolarını doldurup iltihabın kökünü kazıyor!

3.08.2024
Sağlığımız için faydalı pek çok besin bulunuyor. Bir besin var ki onun içine biraz tereyağı ve karabiber katınca şifası 10 katına çıkıyor! İltihabın da kökünü kazıyan o mucize besin bakın neymiş...
Erzincan’da meşakkatli yolculuk için kazanlar yakıldı! Turistler coğrafi işaretli o besinin tadına inanamıyor: Kalsiyum ve demir depolarını fullüyor

Erzincan’da meşakkatli yolculuk için kazanlar yakıldı! Turistler coğrafi işaretli o besinin tadına inanamıyor: Kalsiyum ve demir depolarını fullüyor

9.07.2024
Sağlıklı bir ömür için doğal beslenmek, büyük bir önem taşıyor. Doğal besinler, işlenmemiş ve katkı maddesi içermeyen ürünler arasında bulunuyor. Bu besinler; daha fazla vitamin, mineral ve lif içeriyor. Yerel ve mevsiminde tüketilen doğal besinler, vücudun ihtiyaç duyduğu besinleri en doğru şekilde karşılıyor. Erzincan’da üretimi yapılan coğrafi işaretli besin ise faydalarıyla vücudu yeniden doğmuş gibi yaparak sağlıklı bir ömrünün anahtarı oluyor.
Toroslardan dünyaya kapış kapış satılıyor! Kilosu 200 TL: Günde 2 kaşığı demir depolarını tıka basa doldurup 24 saat tok tutuyor!

Toroslardan dünyaya kapış kapış satılıyor! Kilosu 200 TL: Günde 2 kaşığı demir depolarını tıka basa doldurup 24 saat tok tutuyor!

18.06.2024
Her gün yediğimiz içtiğimiz yiyecekler sağlığımızı doğrudan etkileyebiliyor. Besin değerleri yüksek, besleyici ve doyurucu yiyecekler tüketmek de bir hayli önemli. Bir besin var ki yüzyıllardır babaannelerimiz onu şifa niyetine yapıyor, namı ve lezzeti Toroslar'dan tüm dünyaya yayılıyor. Günde 2 kaşığı vücuttaki demir eksikliğini anında bitiriyor, kana hızlıca karışıyor ve enerji seviyelerine tavan yaptırıyor! İşte faydaları say say bitmeyen, tadına doyum olmayan o mucize besin...
Kıymeti bilinmiyor ama meğer en faydalısı oymuş! 10 kutu antibiyotiğe bedel: Demir ve postasyum depolarını fullüyor, kan şekerini yerle bir ediyor, iltihabın kökünü kazıyor

Kıymeti bilinmiyor ama meğer en faydalısı oymuş! 10 kutu antibiyotiğe bedel: Demir ve postasyum depolarını fullüyor, kan şekerini yerle bir ediyor, iltihabın kökünü kazıyor

11.06.2024
Pekmez, sağlıklı bir alternatif olarak dünyadaki pek çok mutfakta kullanılıyor. İçeriğindeki doğal şekerler ve mineraller enerji sağlarken sindirimi kolaylaştırırken antioksidan içeriğiyle de bağışıklık sistemini destekliyor. Pekmezin sayısız türü bulunuyor. Üzüm ve dut, bunların en bilineni. Bu türleri kadar yaygın kullanılmayan hurma pekmezi ise faydalarıyla öne çıkıyor. Peki, hurma pekmezi nasıl yapılıyor?
Toroslardan dünyaya yayılıyor, kaşık kaşık yiyin! Kilosu 250 TL: Tok tutma garantili, kana anında karışıp demir eksikliğini bitiriyor!

Toroslardan dünyaya yayılıyor, kaşık kaşık yiyin! Kilosu 250 TL: Tok tutma garantili, kana anında karışıp demir eksikliğini bitiriyor!

18.04.2024
Yediğimiz içtiğimiz besinlerin tümü sağlığımız açısından büyük önem taşıyor. Köylerde babaannelerimizin şifa niyetine yaptığı, Toroslardan tüm dünyaya yayılan bir şifa kaynağı var ki onun sayesinde demir eksikliğini bitirmek mümkün! O besin kana da anında karışıp enerji seviyelerine tavan yaptırıyor! İşte faydaları say say bitmeyen Toroslar mucizesi besin...
Anneannelerimizin şifa kaynağı! Kilosu 150 TL: Kaşık kaşık yiyince kana anında karışıp demir depolarını fullüyor, kabızlığı kökünden bitiriyor!

Anneannelerimizin şifa kaynağı! Kilosu 150 TL: Kaşık kaşık yiyince kana anında karışıp demir depolarını fullüyor, kabızlığı kökünden bitiriyor!

9.04.2024
Uzun ve sağlıklı bir ömür geçirmek için tüketilmesi önerilen pek çok besin kaynağı bulunuyor. Özellikle bir tanesi var ki anneannelerimizin şifa kaynağı olarak biliniyor! Bu besin vücuttaki demir eksikliğini de bitirip kana anında karışıyor, enerji seviyelerine tavan yaptırıyor! İşte faydaları say say bitmeyen o mucizevi besin kaynağı...
Kaşık kaşık yiyin, babaannelerimizin yaptığı şifa deposu besin!

Kaşık kaşık yiyin, babaannelerimizin yaptığı şifa deposu besin!

1.04.2024
Vücuda antioksidan yüklemek ve hücreleri serbest radikallere karşı korumak istiyorsanız besinlerin gücünden faydalanabilirsiniz. Öyle bir besin var ki saatlerce kaynatılarak zahmetlice hazırlanıyor. Ancak derman olmadığı dert yok. Kaşık kaşık yenildiğinde tüm hastalıklara derman olan bu besin özellikle kan şekerini dengeleme konusunda çok başarılı.
Uzmanlar ısrarla tavsiye ediyor: Kana anında karışıp demir eksikliğini bitiriyor! Sahurda kaşık kaşık yiyin, 24 saat tok tutma garantili! Kan değerlerini anında düzeltiyor

Uzmanlar ısrarla tavsiye ediyor: Kana anında karışıp demir eksikliğini bitiriyor! Sahurda kaşık kaşık yiyin, 24 saat tok tutma garantili! Kan değerlerini anında düzeltiyor

22.03.2024
Doğanın şifasını taşıyıp sağlığımıza sağlık katan pek çok besin bulunuyor. Bu besinlerden bir tanesi var ki uzmanları ısrarla onu tavsiye ediyor. Kana anında karışıp demir eksikliğini ortadan kaldıran o besinin faydaları saymakla bitmiyor. İşte sağlığınıza sağlık katan, yiyeni anında şifa bombardımanına tutan o besin...
Pekmez ve balı böyle tüketenler dikkat: O şekilde yendiklerinde beyaz şekerden daha kanserojen oluyor!

Pekmez ve balı böyle tüketenler dikkat: O şekilde yendiklerinde beyaz şekerden daha kanserojen oluyor!

14.02.2024
Pekmez ve bal, en sevilen ve en sık tüketilen sağlıklı şeker kaynakları olarak biliniyor. Bu besinlerin doğru şekilde tüketilmiyor olması da çeşitli sağlık problemlerini beraberinde getirebiliyor. Uzmanlar özellikle o tüketim şekline dikkat çekiyor. İşte bal ve pekmezi kansere dönüştüren o yöntem ve vücudumuza olan zararları!
Pekmezin sağlığa faydaları ve tüketim önerileri

Pekmezin sağlığa faydaları ve tüketim önerileri

12.01.2024
Vücudun kalsiyum ihtiyacını karşılayan pekmez, içeriğindeki demir ve kalsiyum nedeniyle kemik gelişimini sağlıyor, kansızlığa iyi geliyor. Bağışıklık güçlendiren pekmea hastalıklara karşı da koruma sağlıyor. Ancak pekmez alırken ve tüketirken bazı basit kurallara uymak gerekiyor.
Günde 1 kaşık pekmez yerseniz... Bu faydasını kimse bilmiyor

Günde 1 kaşık pekmez yerseniz... Bu faydasını kimse bilmiyor

5.10.2022
Özellikle öksürük problemi olan kişilerin daha çok kullandığı pekmez, aslında içeriğindeki vitamin, kalsiyum ve magnezyumlar sebebiyle birçok hastalığa faydalı şifa kaynağı olarak biliniyor. İşte pekmezin faydaları...