Son dakika kebapçı haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kebapçı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kebapçı haber sayfamızda...
Adana'da kebapçı çalışanı Mehmet Salih K. (22), mesai çıkışı servis minibüsünde tartıştığı Ramazan H. tarafından boynundan bıçaklanarak ağır yaralandı.
İtalya’nın Milano kentinde yılbaşından itibaren açık havada sigara içmek yasak. Daha önce kısıtlı şekilde uygulanan ‘açık havada sigara yasağı’ 1 Ocak 2025 itibarıyla kamuya açık her yerde geçerli olacak.
Kebap, Türk mutfağının en köklü ve en sevilen lezzetlerinden biridir. Özellikle Gaziantep, Adana, Urfa gibi şehirlerde kebap, sadece bir yemek değil, bir kültür haline gelmiştir. Yıllar içinde çeşitli yöntemler, malzemeler ve pişirme teknikleriyle kendini geliştiren kebap, her bir kuşakta yeni bir form kazanmıştır. Fakat, hiçbir tarif 40 yıllık bir kebapçının elinden çıkan kadar özgün ve eşsiz olamaz. İşte bu yazımızda, ağızda lokum gibi dağılan, tadına doyum olmayan bir kebap tarifi...
Ünlü kebapçı Bedri Usta'nın kardeşi Orhan Aydoğdu, rezidansın 20'nci katından zemine düşerek hayatını kaybetmişti. Kardeş acısı yaşayan Bedri Usta'dan yeni açıklama geldi. Instagram hesabından bir video paylaşan Bedri Usta, "Allah kimseye böyle acı yaşatmasın" dedi.
Adana’da motosikletli ve kasklı Kerem B. (21) ile Kazim Ö. (21) husumetli oldukları A.G.'nin kebapçı dükkanına silahlı saldırı düzenleyip, kaçtı. Polis ekibinin takip ettiği şüpheliler, ara sokakta motosikletten düşünce yakalandı.
Osmanlı’nın son döneminde Adana, Hatay, Gaziantep gibi şehirlerde ortaya çıkan ocakbaşı kültürü, giderek Türkiye geneline yayılıp vazgeçilmez lokantalar arasına girmişti. Ne yazık ki son yıllarda ülkemizde popüler olmaya başlayan Avrupa, Uzakdoğu, Asya ve dünya mutfaklarının ünlü restoranları nedeniyle ocakbaşı lokantaları hayli azalmaya başladı. Siz de mangal başındaki ustaların şişleri çevirerek yaptıkları şov eşliğinde hem gözünüze hem de damağınıza lezzet ziyafeti çekmeyi özleyenlerdenseniz size bir müjdem var.
BluTV ekranlarının sevilen dizisi Kıyma 4. sezon 9. bölüm ne zaman? Merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıfır Bir’in yapımcıları tarafından başlayan bu hikaye, izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor. Peki, Kıyma yeni sezon ne zaman? Kıyma dizisi 5. sezon hangi tarihte, ne zaman çıkacak?
BluTV ekranlarının sevilen dizisi Kıyma 4. sezon 10. bölüm ne zaman? Merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıfır Bir’in yapımcıları tarafından başlayan bu hikaye, izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor. Peki, Kıyma 4. sezon 10. bölüm ne zaman?
BluTV ekranlarının sevilen dizisi Kıyma 4. sezon 6. bölüm ne zaman? Merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıfır Bir’in yapımcıları tarafından başlayan bu hikaye, izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor. Peki, Kıyma 4. sezon 6. bölüm ne zaman?
BluTV ekranlarının sevilen dizisi Kıyma 4. sezon 5. bölüm ne zaman? Merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıfır Bir’in yapımcıları tarafından başlayan bu hikaye, izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor. Peki, Kıyma 4. sezon 5. bölüm ne zaman?
BluTV ekranlarının sevilen dizisi Kıyma 4. sezon 4. bölüm ne zaman? Merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıfır Bir’in yapımcıları tarafından başlayan bu hikaye, izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor. Peki, Kıyma 4. sezon 4. bölüm ne zaman?
Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da hava sıcaklığının yükselmesi besin zehirlenmeleri vakalarını arttırdı. Doç. Dr. Hilmi Erdem Sümbül besin zehirlenmelerinin belirtileri hakkında açıklamada bulundu. Besin zehirlenmesi neden olur? Besin zehirlenmesinin belirtileri nelerdir?
Hava sıcaklığının 40 dereceyi aştığı Adana’da artan sıcaklıklarla birlikte yaz mevsiminde görülen besin zehirlenmesi vakalarında da artış görülüyor. Dışarıda herkesin severek tükettiği tavuk döner, et ve balık ürünleri ise en çabuk bozulan gıdalar arasında yer alıyor. Uzmanlar ise et ve tavuğun bilindik, güvenilir yerlerden tüketilmesi gerektiğini öneriyor.
BluTV ekranlarının sevilen dizisi Kıyma 4. sezon yeni bölüm ne zaman? Kıyma 4. sezon yeni bölümleri saat kaçta yayınlanıyor? Merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıfır Bir’in yapımcıları tarafından başlayan bu hikaye, izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor. Peki, Kıyma 4. sezon yeni bölüm ne zaman? Kıyma 4. sezon yeni bölümleri saat kaçta yayınlanıyor?
Adana’da kebapçı Uğur Aydın, Yüreğir ilçesinde çadırlarda kalan tarım işçisi yüzlerce aileye ‘Dünya Kebap Günü’ dolayısıyla kebap dağıttı. Adana’nın kavurucu sıcağında zor şartlarda yaşayan aileler için hayat kısa süreliğine durdu. Kendilerini ilk kez yedikleri kebaba kaptıran çocukların mutluluğu yürekleri ısıttı.
Esenyurt’ta kebapçıda ziyafet çeken iki kişi 900 TL tutan hesabı ödemeden kaçtı. Konu ile ilgili işyeri sahibi, “Kanat, dürüm, tatlı, çorba, ne varsa yediler. Bize ‘Karnımız aç, yemek yemek istiyoruz.’ deseler sıkıntı yoktu” diye konuşurken gençlerin kaçtığı anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir kebapçıda yemek yiyen iki kişi, 900 TL tutan hesabı ödemeden kaçtı. İş yeri sahibi yaşanan olayı anlatarak, "Bize ‘Karnımız aç, yemek yemek istiyoruz’ deseler sıkıntı yok. Biz zaten ekonomik bir şey veririz ama gelip karışık, kanatlar, tatlılar yiyip kaçmaları hoş değil" şeklinde konuştu.
Zorlu’daki Raffles İstanbul’un restoranı İsokyo, birçok Uzak Doğu mutfağından farklı olarak, Doğu’nun yemeklerini modern Batı’nın pişirme teknikleriyle yorumluyor. Genç ve yetenekli şef Şafak Erten’in usta dokunuşlarıyla Çin, Japonya, Kore, Tayland mutfakları, Türk mutfağıyla buluşuyor. Şıklığı ve şehir manzarasıyla fine dining deneyimini tamamlayan İsokyo’da Şafak Erten’in beş aşamalı tadım menüsünü deneme fırsatı buldum. Restoranın iki imza lezzeti olan ‘osetra havyarı ile sunulan ıstakoz dumpling’ ve ‘wokta sotelenmiş dana bonfile eti’nin de yer aldığı tadım menüsünün yanı sıra alakart menüde de son derece lezzetli ve yenilikçi seçenekler bulunuyor. Kokteyller de çok başarılı.
Üniversite için İstanbul’a gelene kadar tüm hayatımın geçtiği, doğup büyüdüğüm güzelim memleketim Denizli, ülkemizin gastronomi haritasında önemli bir yer tutuyor. Bulunduğu coğrafyanın sunduğu ürün çeşitliliğiyle renkli bir mutfağa sahip Denizli. Son yıllarda Denizli gastronomisinin sahiplenildiğini görmek beni çok mutlu ediyor. Denizli’nin en önemli yeme içme markalarından biri olan Labada Brasserie, Ege, Akdeniz ve Anadolu mutfağını sahipleniyor, bölgenin bereketli topraklarından ve tarihsel köklerinden ilham alıyor. Gonca Saldanlı’nın kurduğu Labada geçtiğimiz günlerde beşinci yılını kutladı. Biz de bu sevince ortak olduk. Aydem Enerji, Tabea, Tale’s, Buldan’s ve Sevilen Group sponsorluğunda, Gonca Hanım bizi müthiş bir gastronomi keşfine çıkardı. Önce Buldan’a gittik. Çocukluğumun geçtiği sokaklara yıllar sonra dönmek ve anneannemle oturduğumuz evin artık terk edilmiş bir bina olması içimi burksa da Buldan’ın ülke çapında değer görüyor olması beni mutlu etti.
İbrahim Tatlıses 13 yaşındaki oyuncu Beren Gökyıldız’a kilolarıyla ilgili "Yeşil Vadi'nin Kızı'nın 5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek" yorumunda bulunmuştu. Paylaşımın ardından Tatlıses ile yıllar önce kebapçıda çektirdiği fotoğrafı paylaşan Beren Gökyıldız ise "Bahsi geçen kebapçı" diyerek kalp emojisi koydu.
Son yıllarda motosiklet üzerindeki erkek hegemonyayı kıran kadınlar, iki teker sevdalarını çekinmeden rahatça yaşıyor. Bunların arasında evde video izleyerek motosiklet kullanmasını öğrenen hemşireden, çocukluk ya da geç gelen aşkları olarak gören makine mühendisine kadar çeşitli mesleklerdeki kadınlar da var. Motosikletçi kadınlar iki teker üzerinde en yakın dostları olan rüzgarı ve adrenalini Posta.com.tr'ye anlattı.