Son dakika Alev Gürsoy Cimin röportaj haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alev Gürsoy Cimin röportaj gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alev Gürsoy Cimin röportaj haber sayfamızda...
Usta aktör Halil Ergün, Kanal D'de yarın akşam yayınlanacak Güzel Aşklar Diyarı'nda, yıllar sonra 'Hakim Bey' ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Halil Ergün rolüyle ilgili Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'e şunları söyledi: "Ailesine bağlı, torunlarına düşkün, eşini, oğlunu kaybetmiş, bir tek gelini var. Yine aileyi ayakta tutmaya çalışıyor. Oynarken iliklerime kadar hissettim."
Bir dönemin unutulmaz filmlerine imza atan ve gazoz denildiğinde akla ilk gelen isim olan Nuri Alço, Posta Gazetesi'nden alev Gürsoy Cimin'e röportaj verdi. Bir süre önce sağlık sorunları yaşayan usta sanatçı, sevenlerini korkutsa da sağlığını hızla geri kazandı.
Yeşilçam'da sayısız filme emek vermiş olan usta oyuncu İlyas Salman, bir süredir sağlık problemleriyle uğraşıyor. Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'e röportaj veren İlyas Salman, Kemal Sunal'a olan sevgisini ve vefat etmesinin yaşattığı üzüntüyü dile getiriyor.
Daha 16 yaşındayken oynadığı ödüllü 'Susuz Yaz' filmi ile sinema dünyasına adım atan Hülya Koçyiğit, eski filmleri izlerken yitirdiğimiz o güzelim insanlara, değerlere iç çektiğini belirterek Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'e röportaj verdi. Ünlü oyuncu, "Film setlerinde kör olma, boğulma, donarak ölme tehlikeleri atlattım. Hepsi Yeşilçam içindi" dediği anılarını anlattı.
Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla bir döneme damga vuran Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın, Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncasından birisi. Bir süredir yaşadığı sağlık problemleriyle sıkça gündeme gelen Filiz Akın, Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin ile bir araya geldi ve sorularını yanıtladı.
Gazetemizin tuttuğunu koparan röportajcısı, muhabiri Alev Gürsoy Cimin, gerçek bir hikayeden esinlenerek yazdığı ve kadına şiddeti konu alan "Bu Son Olsun" adlı romanıyla gündemde. Alev'le röportaj yapmak istedik ama dedik ki; "Bunu en iyi yine kendisi yapar..." İşte karşınızda Alev Gürsoy Cimin'den 'self röportaj...'
Şarkıcı Umut Akyürek ile eşi Oktay Ertuğrul, 19 yaşındaki kızları Melek Bal’ı uyuşturucudan kurtarmak için büyük mücadele veriyor. Gazetemizin röportaj ustası Alev Gürsoy Cimin geçen hafta sonu Umut hanım ve Oktay Bey ile müthiş bir röportaj yaptı.
Bir dönemin unutulmaz filmlerine imza atan ve gazoz denildiğinde akla ilk gelen isim olan Nuri Alço, Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'e röportaj verdi. Bir süre önce sağlık sorunları yaşayan usta sanatçı, sevenlerini korkutsa da sağlığını hızla geri kazandı.
Daha 16 yaşındayken oynadığı ödüllü 'Susuz Yaz' filmi ile sinema dünyasına adım atan Hülya Koçyiğit, eski filmleri izlerken yitirdiğimiz o güzelim insanlara, değerlere iç çektiğini belirterek Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'e röportaj verdi. Ünlü oyuncu, "Film setlerinde kör olma, boğulma, donarak ölme tehlikeleri atlattım. Hepsi Yeşilçam içindi" dediği anılarını anlattı.
Selvi Boylum Al Yazmalım’ın Cemşit’i, 92 yaşındaki usta oyuncu Ahmet Mekin, Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'e röportaj verdi. Kendi dönemini anlatan usta oyuncu, "Günümüzdeki oyuncuların o set aşkları hepsi palavra. Bir günde aşık olan bir günde de terk eder" diyor. "Siz hiç aşık olmadınız mı?" sorusuna ise "Hayatımda aşk diye bir şey tanımadım. 65 senelik evliliğim vardı. Vallahi o da tam bir aşk değildi. Beraberdik, iyiydi, güzeldi. Hiç öyle kara sevda yaşayıp da ah vah çekmedik" açıklamasında bulundu.
Bir dönemin unutulmaz dizisi 'Asmalı Konak'ta 'Dicle' karakterini canlandırmasıyla hafızalara kazınan oyuncu İpek Tuzcuoğlu, uzun bir süredir ortalarda görünmüyordu. Oyunculuk kimliğinden sonra yazar kimliğini de ortaya koyan İpek Tuzcuoğlu, yeni kitap çıkardı. Yeni kitabı ve özel hayatıyla ilgili Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'e konuşan İpek Tuzcuoğlu, samimi açıklamalarda bulundu.
Yıllar önce katıldığı ses yarışmasıyla bir anda büyük çıkış yakalayan Bayhan, kendine has tarzı ve şarkıyı yorumlama şeyli ile Türkiye'nin sevdiği şarkıcılar arasında yer aldı. Son olarak 'Tiryakinim' şarkısını tekrar yorumladı ve kısa sürede birçok platformda dinlenme rekorları kırdı. Şarkıcı Bayhan, Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'in sorularını yanıtladı.
Yaklaşık 1 yıldır aşk yaşadığı sevgilisinden hamile kalan Gonca Vuslateri, doğuma kısa süre kala bebeğinin babasıyla nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz hafta kızını kucağına alan taze anne Gonca Vuslateri, Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'e 'Dünyada annelikten daha büyük bir kariyer yapılamaz' diyerek duygularını anlattı.
'Üçüncü kitabı olan ‘Aşkın Kapısı’ ile okurlarıyla buluşan Yazar İkbal Bayrak’ın yeni romanını okuduğumda adeta Leyla ve Mecnun efsanesinin günümüze uyarlanmış halini hayal ettim. O kadar araştırmış ve o kadar üzerinde çalışmış ki insan okuyunca derin bir nefes alıyor. İkbal Bayrak, bu romanda Yaradan’a olan aşkın kapısını aralıyor ve okurunu uzun bir yolculuğa çıkarıyor' diyen Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin, İkbal Bayrak ile röportaj yaptı.
Bir çok başarılı proje ile seyirci karşısına çıkan oyuncu Mehmet Korhan, yapımcıların sosyal medya takipçi sayısına göre seçim yapmasına isyan etti. Posta'dan Alev Gürsoy Cimin ile keyifli röportaj yapan başarılı oyuncu, iş ve aşk hayatı hakkında açıklamalar yaptı.
Ekranlarda genellikle sert ve gaddar rollerinde görmeye alışık olduğumuz Nursel Köse, oynadığı rollere gerçek bir karakter gibi hayat veriyor. Kayınvalidesi hakkında açıklama yapan Köse, Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e diğer kayınvalidelerinde ortak noktasını anlattı.
'Sevda Mecburi İstikamet’ filmi, oyuncuları ve hikayesiyle büyük bir merak uyandırdı. Filmin başrolünde oynayan ve Selim karakterine hayat veren usta oyuncu Selçuk Yöntem ile buluştuk. Hayli heyecanlıydı. O şahane ses tonuyla hem filmi anlattı hem de hayata dair konuştuk. Röportaj: Alev Gürsoy Cimin- alev.gursoy@posta.com.tr
Yazar Turgut Yasalar, Büyük Taarruz’un 100’üncü yılına özel, önemli bir tarihi karakter olan Ali Şamil’in hikayesini kaleme aldı. Kurtuluş Savaşı’nın gizli kahramanlarından biri Ali Şamil. Kitapta onun hikayesi üzerinden tarihin çok önemli bir dönemine tanıklık ediyorsunuz. Buluştuk ve ‘Ali Şamil, Büyük Taarruz’un Küçük Tanığı’nı konuştuk / Röportaj: Alev Gürsoy Cimin
Yeşilçam’dan son dönemde yitirdiğimiz isimler hepimizi çok üzdü. Önce Fatma Girik, ardından Cüneyt Arkın… Her iki isimin kaybı da bütün Türkiye’yi yasa boğdu. Bu acı kayıplar sonrasında Hülya Koçyiğit’in kapısını çaldım çünkü o acı kayıplar hayatta kalanların kıymetini daha iyi anlamamızı sağlıyor. Hem anıları yad ettik hem de yitirdiğimiz değerleri… Şimdi sözü tüm samimiyetiyle sevgili Hülya Koçyiğit’e bırakıyorum.
Bir an olsun elleri ayrılmadı, dolu dolu 20 yıl geçirdiler. Esra Kazancıbaşı ve Rasim Öztekin film gibi bir aşk yaşadı, ölüm onları ayırana dek… Gazeteci Esra Kazancıbaşı, 8 Mart 2021’de, kaybettiği eşi Rasim Öztekin’e olan aşkını anlattığı ‘Sonsuz Aşk’ kitabı beni hayli duygulandırdı. Meslektaşımın kapısını çaldım; hem Rasim Bey’i hem de eski günleri yad ettik.
Cüneyt Arkın’la, yazdığı “Benim Kahramanım Türk Halkıdır” kitabını konuşmak için buluşmuştuk. Uzun ve keyifli bir sohbet yaptık. Sadece kitabını değil, Yeşilçam’ı, hayatını, yokluk günlerini konuştuk. Aslında röportaj, bu hafta sonu yayınlanacaktı. Ne yazık ki ölüm haberi geldi. ‘Usta’nın kendisini ‘kahraman’ yapan Türk halkına son sözlerini içeren bu röportajını üç bölüm halinde sunuyoruz. Alev Gürsoy Cimin/POSTA
Alev Gürsoy Cimin kadar işini ciddiye alan, tutkuyla yapan çok az insan tanıdım. Türkiye’nin en önemli röportajcılarından biri o. İddia ediyorum, aklına koyup da röportaj yapamayacağı kimse yok. Ancak bu sefer işler değişti. Şimdi sorular ona yöneldi. ‘Ben Daha Yaşamadım’ isimli bir kitap yazdı. İlk kitabı vesilesiyle buluştuk. Gelin, Alev Gürsoy Cimin’in dünyasına yakından bakalım.